Mesaje Spiritiste

Lume de regenerare

Mesaj psihofonic primit de la spiritul BEZERRA DE MENEZES pe 18 aprilie din 2010 de către mediumul DIVALDO PEREIRA FRANCO în timpul ceremoniei de închidere a celui de-al III-lea Congres Spiritist Brazilian

Suntem acum într-o nouă perioadă, aceste zile marchează o dată foarte specială, data schimbării de la o lume de probe și ispășiri către o lume de regenerare.

Marea noapte care se abătea asupra Pământului, lent cedează loc zorilor binecuvântați. A retroceda, deja numai e posibil. Ați semnat, fii și fiice de suflet, compromisul cu Iisus, înainte de a intra în indumentul carnal, ca să îl slujiți cu abnegație și devotament.

I-ați promis că îi veți fi credincioși, chiar dacă va fost cerut sacrificiul. Lărgindu-se orizonturile zorilor care călătoresc către plenitudinea zilei, să ne bucurăm împreună, spiritele desîncarnate și voi cei care tranzitați prin lumea de umbre. Dar, dincolo de jubilarea care ne domină pe toți să nu uităm serioasele responsabilități care ne înfrumusețează existența cu corp sau fără el. Va trebuie să retrăim zilele de neuitat din vremea martirologiei, vom fi invitați nu numai la aplauze, entuziasm, jubilare, dar și să mărturisim, să mărturisim în tăcere peisajele interioare ale sufletului. Să mărturisim iubire celor care nu ne iubesc, să mărturisim abnegație în sensul de a ajuta pe cei care se complac în a genera dificultăți, încercând inutil să împiedice marșul progresului.

Inițiată marea tranziție vom ajunge la climax și așa cum planeta experimentează schimbările sale fizice, geologice, schimbările morale nu mai pot fi inextensibile.

Să fim noi, acele spirite spiritiste care demonstrează măreția iubirii lui Iisus în viețile noastre.

Alți să reclame, să se plângă, să dezbată, iar noi să păstrăm în pliseurile sufletului compromisul de a iubi și de a iubi întotdeauna, aducându-l pe Iisus înapoi cu toată forța acelor zile care ne sunt îndepărtate, dar care ne sunt foarte aproape. Iisus, fii și fiice dragi, ne așteaptă.

Scutul nostru să fie IUBIREA, instrumentele noastre să fie IUBIREA și viața noastră un IMN DE IUBIRE.

Sunt dorințele pe care le avem spiritele spiritiste, aici prezente și care mi-au sugerat să le reprezint în fața voastră.

Cu mult drag, slujitor umil și patern.
Bezzera

“ Din inimă fiice și fii, multă pace! ”…

Tradus de Societatea Spiritistă Română

Published by revistasocietățiispiritisteromâne