Mesaje Spiritiste

Mesaj mediumnic primit în Decembrie 2020

Copiii ai luminii divine:

Slăvit să fie Domnul de noi toți!

În această suverană compoziție rezultă de asemenea voci umane dezechilibrate, din cauza durerilor insuportabile ale fenomenelor îngrijorătoare care se dezlănțuie pe Pământ.

Sunt ființele umane care persistă ancorate în greșelile lor, căzând în abisurile pe care le-au creat, în răzvrătirea sălbatică care îi domină și în răscumpărările inevitabile la care sunt supuse.

Providența răspunde la rugămințile suferinzilor, care simt nevoia de pace și permite se există pandemia, pentru a-i trezi la realitatea de ființe imortale, astfel încât să se poată autoanaliza, revenind pe cărările iubirii, care au rămas pline de ură și orgoliu, de vicii și beție a simțurilor.

Pe măsură ce cultura înnebunea ființele narcisiste și utilitariste, a devenit inevitabilă o mișcare reacționară edificatoare contra desfrâului și anarhiei.

Pretindeau a crede că viața este rezultatul hazardului, a inimaginabilului, fără obiectiv, ca și cum pământul ar fi o navă fantomă, care apărut pe marea Cosmosului și apoi, se consumă în neant.

A profita de concesiunile lor grosiere, ar fi singura modalitate de a trăi, de a se bucura de o existență haotică pentru ei. Tot ceea ce induce la iubire și la renunțarea pasiunilor animalizate a primit o acceptare incontestabilă, în timp ce propunerile pentru sănătatea morală cad în batjocură și discreditare.

Cum aceasta este o viziune nefastă și neadevărată, legile care au generat-o și comandat-o sub îndrumarea lui Dumnezeu, după ce au experimentat multe războaie între națiuni, care sunt subjugate de altele mai puternice, au venit cu propunerea pandemiei, care îi terorizează pe cei mai îndrăzneți și pe cei mai puțin curajoși.

Țările tehnologic bine echipate, dar moralmente pierdute în ateism și fabuloși lor curenți de putere, pasionați de efemeritatea timpului lor, găsesc în microbiologie viruși distructivi pentru un viitor război biologic, iar atunci când argumentele lor de rezistență și de compasiune eșuează, ar putea lucra viruși de influență și alte boli, creând, în prezent, teribilul asasin care acum îi depășesc, de asemenea…

Iată, rezultatul nefericit al viselor lor de suveranitate și măreție, transformându-se în teribile coșmaruri fără a putea să se trezească în liniște.

Întrucât sunt pigmei pretențioși, care descoperă marginile cunoașterii, dar se găsesc foarte departe de realitatea Vieții, Domnul bunătății și înțelepciuni convoacă pe toți să reflecteze la propria neputință, să redescopere micimea.

Se aseamănă cu vremurile anterioare, în care pandemiile au amenințat existența umană și au dispărut după îndeplinirea obiectivului lor, însă astăzi este purtătoarea unui program selectiv de Spirite care pregătesc apariția Noilor Timpuri.

Cu siguranță, vor fi afectate mii de ființe care se găsesc în tonul vibratoriu al virusului, dar vor răscumpăra alte comportamente grave, pentru a ajuta ordinea care va fi în vigoare pe planetă, în curând, când totul se va liniști și legea progresului va funcționa cu mai multă rigoare.

Toți cei care se află în zona imunologică favorabilă contaminării, ca urmare a comportamentului moral care și l-a permis, vor experimenta cuțitul dezîncarnării, pregătindu-se pentru a însoți progresul planetei, apoi se va recupera de eșecuri și se va găsi în condiții de a crește în direcția înțelepciunii.

Enormul exod de binefăcători ai Umanității interplanetare  vor ajuta candidații aflați în inconfundabila lumină a răscumpărării și a reînnoirii spirituale și vor lua în considerare toate cadranele, ca o primăvară veselă care binecuvântează dărâmăturile și extrage flori și culoare, frumusețe și armonie pentru un peisaj festiv.

Maestrul își va reuni discipolii săi și îi va lumina mai mult, astfel încât orice umbră rămasă să fie diluată de calitățile inegalabile ale binelui și de unirea sufletelor la marele banchet al păcii.

În timp ce lucru acesta nu se întâmplă, mâinile suferinței vor asfixia multe existențe, care se vor trezi în chinurile agonie pentru viitoarele experiențe de fraternitate într-un imens cântec de umilință și afecțiune pentru viață în toate manifestările ei.

Pentru ca și noi, de asemenea, să înțelegem nevoia de asistență reciprocă și că fericirea personală este rezultatul binecuvântărilor care decurg din noi, suntem onorați cu ocazia de a participa la orele dificile ale celor care vor purja ignoranța și prezumția, ca să evităm ocurențe similare cu noi.

Este o oră grea și sfântă. Durerea aproapelui este de asemenea și a noastră, lacrimile lui sunt sudoare în noi, iar disperarea lui este ocazia noastră de a-i servi prin atenuarea suferinței.

Celest Amant descinde întotdeauna în văile terestre în misiune de salvare, dar în următoarele zile trimite-ne ca și cum am fi stele capabile să diluăm întunericul și să proiectăm claritate în Infinit.

Vom însoți tragediile nefaste ale efluenților din obsesiile obstinate ignorate ale ființelor reîncarnate, atunci vom căuta să inspirăm dreptatea și binele fără încetare, fără certitudinea succesului, care este întotdeauna a Tatălui care e toată mizericordia.

Vom urmări să evităm sinuciderile directe sau nu, să calmăm anxietățile, să stimulăm încredere nelimitată în Dumnezeu și să însoțim instabili încercând să îi ajutăm să rămână în picioare, ireductibili în Bunătatea Divină chiar dacă aparent sub ploi de pietriș și disperare.

Nu avem niciodată o iubire particularistă în detrimentul altora, pentru că toți sunteți frații noștri creditori de tandrețe și sprijin.

Vom avea grijă să inspirăm calm și pace în cazurile de posesii grave și care nu sunt diagnosticate de științele medicale, în ocurențele de vampirizare, fără judecăți sau preocupări cu privire la cauze, înțelegând că totul se supune ordinii Universale, concurând  doar pentru a ajuta și a încerca să eliberăm de rău.

Societatea terestră are nevoie să învețe din experiența suferinței, corecția morală a comportamentului și educația mentală a gândurilor, astfel încât să concludă că casa mentală este sediul vieții gânditoare, prin urmare aria co-creativă a Vieții.

Înțelegem că nu este vorba de o reînnoire cuantică dintr-un moment în altul, dar aceste zile sunt preludiul la ceea ce se poate produce în favoarea lumii, conform orientărilor care sunt oferite indivizilor care au ales să urmeze cel mai bun drum.

Chestiunea imunologie personal este programată pentru fiecare viață, luând în considerare trecutul său și programul viitor la care va fi supus.

Sectoarele de sănătate au deja mai multe protocoale privind comportamentul pandemiei. În prima fază sunt simptomele tusei uscate, febrei, durerilor corporale, toate simptome ale gripei, apoi vine agravarea, până la faza în care se necesită spitalizare, cu intubația pacientului și efectele acesteia.

Depinde de noi să inspirăm grijă la primele semne, astfel încât organismul, susținut de substanțele antiinfecțioase, să reacționeze și să evite următoarele faze.

Nu desconsiderați niciodată excelența rugăciunii care întărește centrele vitale și revigorează energiile inhibitorii ucigând virusul.

Transmiterea fluidelor prin intermediul Paselor este, de asemenea, de o importanță vitală în orice stadiu al suferinței, în special de agenții sănătoși din punct de vedere moral și purtători de facultăți curative.

În orice moment, conectați-vă cu Iisus, Medicul Divin al Sufletelor și cu mesagerii săi dedicații la asistența caritabilă în prima linie, protejând pe toți cei aflați în pericol de contaminare.

Divinul Protector nu ne părăsește, chiar și atunci când construcțiile lor de credință religioasă nu îi ajută în a avea grijă de apărarea personală.

Marea bătălie este în faza inițială și toți trebuie să ne rugăm pentru ca Dumnezeu să ne confere mizericordie, pentru a depăși perioada de contaminare și posibila dispariție sau schimbare a peisajului evolutiv.

Rugăm protecția Domnului pentru noi toți, să ne lăsăm purtați de Înțelepciunea Lui.

Mesaj mediumnic a Spiritului Bezerra de Menezes,psihografiat de mediumul Divaldo Franco
Tradus de Societatea Spiritistă Română

Published by revistasocietățiispiritisteromâne