Mesaje Spiritiste

Mesaj psihofonic A. Bezzera de Menezes

Mesajul psihofonic a lui Adolfo Bezzera de Menezes în timpul închiderii celui de al 22-lea congres Statal Spiritist al Statului Parana-Brazilia

 
Adolfo Bezzera de Menezes

Isus, copiii mei, este zenitul și nadirul speculațiilor noastre. Niciodată nu am avut atât de mult nevoie de acest Păstor iubit, iar omenirea nu a arătat niciodată atâta iubire ca în aceste zile. O iubire a naturii în cele mai variate expresii. Acea iubire pentru natură, pentru tot ceea ce în natură vibrează și trăiește, pentru frații noștri din scala zoologică.

Mai mult decât atât, la dușmanii, prietenii și frații noștri, nu a existat niciodată o conștientizare mai frumoasă și mai notabilă asupra dictatelor lui Isus pentru că El nu ne-a lăsat orfani: a permis stelelor luminoase să cadă din ceruri pe Pământ în întunericul Post Revoluționar Francez, a stimulat lumea cu cântece de libertate din întreaga Americă și a rupt lanțurile colonialismului pe care omenirea, oarecum, încă le impune societății nevoiașe. În nici o altă perioadă Iisus nu a fost atât de exaltat, atât de combătut, iar acest lucru merită reflectat.

Să exultăm și să nu ne temem, moartea nu este sfârșitul, ci este marea liberatoare a sclavismului carnal.Nu vă faceți griji prea mult pentru prezența pandemică a virusului, a cărui moment va fi înțeles, mai târziu, motivele, originile sale și de ce a venit acuma provocând panică și durere.

Voi, care cunoașteți pe Isus, mențineți respectul pentru legi, căutând precauția recomandată de autoritățile sanitare, dar nu ascundeți mâna de ajutor celor care suferă. Nu negați cuvântul liberator celor care se pregătesc să înfrunte imortalitatea. Nu părăsiți locul unde vă aflați, într-o inutilă și înșelătoare tentativă de a împiedica contaminarea. Căutați puritatea intimă și mai ales alimentați-vă de o credință dinamică, curajoasă și amabilă iubind pe toți, evitând pasiunile care divide și trecând împreună prin experiențe care unesc.

Astăzi, poate, mai mult ca oricând, Isus are nevoie de mâinile voastre, să vorbească prin buzele voastre, să simte căldura compasiunii și mizericordiei sentimentelor voastre. Marele antidot a tuturor relelor este iubirea responsabilă, iubirea dinamică, iubirea care donează și nu se preocupă să primească nici măcar un surâs de la beneficiarul său. Să nu credeți că sunteți singuri, cerurile își trimit Ambasadorii lor, astfel încât schimbul dintre încarnați și dezîncarnați să se facă cu mai multă ușurință. Aveți grijă, ca undele voastră mentale să fie sincronizate cu mințile care administrează viețile și evitați să coborâți gândul vostru către paginile agoniei, unde se vor găsi forțele ultragii care produc durere din cauza necesității evolutive a planetei.

Mergeți, așa cum Isus a spus la cei cinci sute din Galileea și predicați cu exemplu, cu cuvânt luminat și cu exemplu de abnegație. Forțele vii ale Universului sunt cu noi într-un dulce schimb cu voi. Mergeți și iubiți.

În numele Spiritelor Spiritiste, suplicăm, oh Doamne, să ne binecuvântezi și ține-ne în Pace. Sunt voturile slujitorului umil și patern.

Bezzera

Medium Divaldo Pereira Franco, Curitiba, 15 Martie 2020
Tradus de Societatea Spiritistă Română

Published by revistasocietățiispiritisteromâne