Mesaje Spiritiste

Mesaj spiritual al lui JOSÉ MARÍA FERNÁNDEZ COLAVIDA


Maestre Iisus,

În acest moment al încheierii celui de al 6-lea Congres Internațional Spiritist, dorim să-ți mulțumim pentru toate binecuvântările cu care ne-ai onorat; să-ți mulțumim binele, fericitele oportunități, studiul Doctrinei Spiritiste, profundele reflecții despre adevăr și momentul de Conviețuire Spirituală Internațională; de asemenea, să-ți mulțumim pentru răul care nu a reușit să ne perturbe și pentru cât ai administrat activitatea de Divulgare a Consolatorului, nu doar pe Pământuri spaniole ci și în diferitele părți ale lumi.

Maestru Incomparabil:  prilejuiește-ne continuarea acestei lucrări, pentru ca flăcările terestre să nu reușească să o distrugă, pentru că Claritatea Divină a Evangheliei Tale este restaurată de Spirite. Împuternicește-ne să continuăm schimbul sănătos, ca să dispară frontierele între cele două vibrații – material și spiritual – și ca în această nouă oră care o trăiesc, deja, pe planetă spiritiștii, să știe demonstra, la fel ca creștinii primitivi, excelența învățăturilor Tale.

Tu, care ne-ai prilejuit aceste trei zile de conviețuire spirituală superioară, lărgește orizonturile noastre pentru a continua la nesfârșit până când se instalează pe planeta terestră împărăția iubirii pe care ai inițiat-o acum două mii de ani.

Oricât de mult am încerca să-ți mulțumim, nu ieșim din termeni comuni ai cuvintelor și prin urmare ne compromitem a trăi cu adevărat semnificația profundă a învățăturilor Tale, pentru ca toți să știe că aparținem familiei Tale și că, în ciuda diferențelor de opinie, suntem oile turmei Tale.

Fiecare să se reîntoarcă la locul său, la provinciile și țările sale, luând nu doar bucuria, aplauzele, satisfacția că au fost aici, dar mai ales angajamentul, de a servi Spiritismului, înainte de a folosi Spiritismul pentru a se proiecta. Fie ca Noua Eră să fie caracterizată prin o fraternitate legitimă și prin construirea unei lumi mai bune.

Noi, Spiritele care participăm la Mișcarea Spiritistă din Spania și voi, împreună cu ghizi voștri spirituali care fraternizează cu noi, vă îmbrățișăm cu o sensibilitate infinită și aducem mulțumiri lui Dumnezeu, Tatăl Ceresc.

Vă îmbrățișează Jose Maria Colavida, dorindu-vă multă pace la toți.

Mesaj psihofonic primit de mediumul Divaldo Pereira Franco, pe 12.10.2010, în timpul rugăciunii de închidere la al 6-lea Congres Internațional Spiritist.
Tradus de Societatea Spiritistă Română

Published by revistasocietățiispiritisteromâne