Mesaje Spiritiste

Mesajul Spiritului Ismael ghidul spiritual al Braziliei

Fiice și Fii de pe Pământ!

Fie ca pacea Domnului să fie în inimile voastre!

Cunoașteți istoria nebuloasei de gaze incandescente din care apărut Sistemul nostru solar.

Știți cum divina providență a manipulat acele forțe gazoase și a constituit iubita noastră planetă, calmând convulsiile continue ale masei sale în ebulițiune și decorând suprafața cu o neobișnuită și majestoasă frumusețe, așa cum a calmat oceanele sale, mările și toate apele cu scopul ca viața să depășească dificilii și complecșii factori ambientali.

Au apărut astrele care au început să ilumineze obscuritățile sale, iar cerul transparent și albastru a apărut ca și prezența celor 60 de km înălțime a oxigenului său, învăluindu-i scoarța care menținea materia igneea din centrul său.

Lentamente au apărut primele expresii de viață, până în momentul în care ființa umană a început să-l locuiască, fiind momentul culminant al operei de iubire, înaintea posibilității de a crește către Dumnezeu.

Pas cu pas, legea progresului a stabilit paradigmele de comportament pentru măreția creației și prin intermediul mesagerilor celești, s-a căutat să se mențină echilibrul și iluminarea interioară pentru a ajunge la unda inițială generată de Dumnezeu.

În cele din urmă, a venit Isus, propriul constructor al planetei pentru a ghida Umanitatea, conform modelului Său de iubire.

Pasiunile primitive, cu toate acestea, l-au reținut în retroguardie de senzațiile copleșitoare, în timp ce globul terestru suspina în lave vulcanice sau revoluții ale plăcilor sale tectonice, organizându-și interiorul și eliminând energia exagerată pentru a menține echilibrul majestos pe axă.

În mod simultan, gândurile și acțiunile fizice ale ființelor umane au atras multe din forțele inerente procesului lor, care au generat calamități indescriptibile.

Mulțumită acelei inderogabile legi, progresul a atins docila Gaia, așa cum o numeau grecii antici, a atins în acel nivel climaxul cel mai elevat al evoluției, eliminând din procesul său tragediile de mari dimensiuni și aflicțiunile grele, care încă fac parte din mecanismele de expiere morală.

O lume regenerată, unde se va putea beneficia anticipat de fericirea care este oferită de Tatăl, fiilor săi tereștri.

Aceasta este pentru că Domnul nu dorește distrugerea celui care greșește, ci dispariția crimei și prin mizericordie se va diminua timpul de epurare.

Prin urmare, acestea sunt zile de purificare interioară și în consecință, injustiția, promiscuitatea și josnicia morală a majorității ființelor umane terestre au atras chinuri care acum afectează și înspăimântă multitudinile dezorientate.

Nenumărate, totuși, în suprema lor ignoranță, însetate de plăceri ultragiate nu își dau seama de teribila anihilare.

Erau prevăzute orori și halucinați devastatoare, în războaie fără pietate, începând cu familiile dezbinate, comunități și țări care ar fi fost anihilate.

… Când totul s-a schimbat.

Această perioadă este mult mai serioasă decât se gândește sau se muncește, pentru ca mai târziu să treacă.

Soluțiile visate, grăbite prin intermediul vaccinurilor preventive și terapeutici providențiale vor atenua, dar nu vor soluționa suferințele programate pentru societatea actuală.

Se întâmplă că ceea ce s-a stabilit se va îndeplini, iar cei care preferă haosul vor fi exilați către lumi congenere, dar inferioare, unde vor simții incredibile lacerații morale de dor pentru pământul iubit și afecțiunile pe care au nerespectat.

Vor vedea, la distanță, generoasa mamă fluctuând în spațiul luminos, în timp ce dezertorii săi vor plânge cu amărăciune în primitivele locuri în care au dreptul.

Pandemia rezultată din Covid-19 care afectează multe țări, se face însoțită de alta mult mai crudă, care este cea a crimei practicată de autoritățile nefericite care exploră momentul, acumulând putere înșelătoare și bogății din nefericirea miilor de victime din circumstanțele infame, pe care ei le-au creat și le mențin.

Pentru acești criminali conștienți de răul pe care îl fac, Divina Providență rezervă lecții de reabilitare foarte dureroase din vina cinismului și cruzimii lor, ca urmare a mutilări maselor, prin suferința și abandonul la care sunt relegate.

Acești vampiri ai bunului public și particular nu vor fugi de ei înșiși și nici nu vor găsi confort în momentul salvări, cum se întâmplă cu cei care exploatează și abandonează cu lașitate .

Din cauza acestor criminali aplaudați de uni și urâți de alții, se vor prelungii bolile în formă de epidemii regionale, conform densității hidoșeniei lor, iar absurditățile morale, care atentează legile ordinii și eticii morale, care pretind să transforme persoanele în spectre devoratoare de senzualitate și aberații sexuale, telementalizate de spirite de echivalente spețe, vor aluneca în acele sordide mlaștini în care trăiesc fără să-și dea seama.

Comunitățile de răzbunare pe pământ, din benzile spirituale sunt demontate și membrii săi se reîncarnează pentru o ultimă oportunitate pentru aș alege viitorul, cum cred mai bine.

Avem încredere că toți cei care aici suntem, oferim afecțiunea și iubirea lui Isus Hristos din  timpul Său, înaintea mandatelor oarecum asemănătoare din aceste zile.

Suntem invitați să intervenim în orice formă posibilă în visele belice și în gândurile nocive, în deciziile criminale și în dorințele de rebeliune ale popoarelor, inspirând creaturile, ajutându-le cu posibilitățile pe care le avem la îndemână și deviind atracțiile răului de la mințile viciate.

Vor fi eforturi continue din partea noastră, pentru că, de asemenea, vom fi vigilenți și laborioși cu multitudinea de dezîncarnați în pshicosfera tenebroasă din locurile bolnave, alinând disperarea și îndemnând către muncă și datoria de solidaritate, pe toți cei care se simt nedreptățiți, menținându-se în ignoranța factorilor care i-au dus la ocurențele dăunătoare, când au avut loc.

Toți dispunem de incalculabile tezaure de iubire și caritate pentru a dispersa peste tot, punând lumină în candelele stinse, astfel încât să existe întotdeauna claritate.

În secolul trecut, a existat un moment în care chiar Isus a vizitat din nou Pământul, cu scopul de a evita războiul, care era pe punctul de a exploda din voluptatea unor națiuni îngâmfate și materialiste, care încă se găsesc așteptând momentul de supremație asupra celorlalți.

Incomparabila Sa iubire a învins ambițiile arbitrare a liderilor săi halucinați, de aceea, acum metoda de epurare a Umanității este mai dificil de depășit, pentru că îngrozitoarele arme depozitate nu reușesc să o distrugă.

Doar iubirea va avea puterea de a învinge luptele de nebunie care se stabilesc pe pământ, până la ultima, care va fi victorioasă prin Evanghelia lui Hristos, chiar și sub alte denominări. Unde va prospera iubirea, caritatea și compasiunea, iar Tatăl Celest se va face prezent și va defini direcția către glorie și pa ce pentru toți.

Să exaltăm și să cântam glorii Domnului și mesagerilor Săi afabili și înțelepți.

Din cartea Către lumea de regenerare, psihografiată de Divaldo Franco
Tradus de Societatea Spiritistă Română

Published by revistasocietățiispiritisteromâne